Αρχική Ταπητοκαθαριστήριο Επισκευές Χαλιών
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Επισκευές Χαλιών

print
email
Επισκευές Χαλιών

Επισκευές Χαλιών

Ανεξάρτητα από την ποιότητα, τον τρόπο κατασκευής ή το είδος του χαλιού που έχετε επιλέξει, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα χαλιά μπορούν να επισκευασθούν όταν υποστούν ζημιές. Οι ζημιές που παρατηρούνται συχνότερα στα χαλιά είναι το φάγωμα από τον σκόρο αν πρόκειται για μάλλινο χαλί, η φθορά στα κρόσσια και στις ούγιες, το κάψιμο από τσιγάρο, καθώς και η φθορά από την υγρασία, που είναι ο χειρότερος εχθρός του χαλιού.

Συγκεκριμένα, επιδιορθώνουμε ρέλια και κρόσσια ανεξαρτήτως τύπου κόβουμε και κάνουμε ρέλιασμα μοκετών αρκεί να γνωρίζουμε τα μέτρα που επιθυμείτε να ρελιάσουμε, και κάνουμε πλαστικοποίηση στα χαλιά που βγάζουν σκόνη από το σπάσιμο της κόλλας.

Οι επιδιορθώσεις χαλιών είναι η ιδανική λύση για να συντηρήσετε τα χαλιά σας σε πολύ καλή κατάσταση ενώ αποτελούν μια συμφέρουσα λύση καθώς είναι αρκετά προσιτές για οποιοδήποτε βαλάντιο. Βέβαια, όταν ο οικονομικός παράγοντας συνδυάζεται με τον επαγγελματισμό και την τεχνική εξειδίκευση που σας προσφέρουμε, έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή ώστε να απολαμβάνετε τα χαλιά σας για πολλά χρόνια.

  

Έχει διαβαστεί 18373 φορές
Συντήρηση Τίναγμα
Προηγούμενο άρθρο
Συντήρηση Τίναγμα
Υπηρεσίες Καθαρισμού
Επόμενο άρθρο
Υπηρεσίες Καθαρισμού

Κατασκευή Ιστοσελίδας WEB-INFOX.GR & KENTRODIAFIMISIS  2005-2024