Αρχική Blog Ο καθαρισμός του στρώματος ύπνου και η απομάκρυνση των ακάρεων
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ο καθαρισμός του στρώματος ύπνου και η απομάκρυνση των ακάρεων

print
email
Ο καθαρισμός του στρώματος ύπνου και η απομάκρυνση των ακάρεων

Ο καθαρισμός του στρώματος ύπνου και η απομάκρυνση των ακάρεων

Η εταιρεία CARPETASOS, που ειδικεύεται στον καθαρισμό σαλονιών, μοκετών και στρωμάτων μας ενημερώνει πόσο σημαντική είναι η απομάκρυνση των ακάρεων από το υπνόστρωμα μας…

Ο ύπνος αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές καθημερινές λειτουργίες του ανθρώπου, γιατί  συμβάλει καθοριστικά στην διατήρηση της σωστής και ισορροπημένης πνευματικής αλλά και σωματικής υγείας.

Ο καθαρισμός του στρώματος ύπνου, είναι μία από τις βασικές  οικιακές εργασίες, που δεν πρέπει να αμελείς,  γιατί συμβάλει σημαντικά στην διατήρηση αλλά και στην βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και της υγείας σου!

Αν λοιπόν ταλαιπωρείσαι -εσύ ή τα μέλη της οικογένειας σου – από χρόνιες ή εποχιακές αλλεργίες, ή αν τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονο το αίσθημα της κόπωσης ακόμα και μετά από αρκετές ώρες ύπνου, τότε κρίνεται απαραίτητο να μεριμνήσεις για τον καθαρισμό του στρώματος ύπνου  από τα ακάρεα…

Τα ακάρεα, είναι οι αόρατοι αλλά βλαβεροί μικροοργανισμοί που αναπτύσσονται στα στρώματα των κρεβατιών, από την ύπαρξη της οικιακής σκόνης.  Αποτελούν τον βασικό λόγο για την έξαρση του άσθματος, των αλλεργιών και  του ερεθισμένου δέρματος.  Η ύπαρξη των ακάρεων, μειώνει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου,  εξασθενεί τις πνευματικές λειτουργίες και μειώνει τις καθημερινές αποδόσεις στην εργασία ή στο σχολείο.  Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα ακάρεα κρύβουν σημαντικούς κινδύνους και για την υγεία….

Για να απομακρυνθούν τα ακάρεα από το στρώμα ύπνου,  θα πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να πραγματοποιείται ο βιολογικός καθαρισμός τόσο του στρώματος ύπνου όσο και του παπλώματος. Για να πραγματοποιήσεις λοιπόν, έναν ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό στο στρώμα του κρεβατιού σου, είναι χρήσιμο να απευθυνθείς σε μία από τις εταιρίες που ειδικεύονται στις υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων.  Ο καθαρισμός του στρώματός σου θα συμβάλει θετικά στην βελτίωση της ποιότητας του ύπνου σου αλλά και στην προστασία της υγείας σου!

Έχει διαβαστεί 3114 φορές
Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών
Προηγούμενο άρθρο
Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών

Κατασκευή Ιστοσελίδας WEB-INFOX.GR & KENTRODIAFIMISIS  2005-2024