Αρχική Blog Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών

print
email
Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών

Ταπητοκαθαριστήρια Καφαντάρη

Ένα από τα βασικά κομμάτια της προετοιμασίας του σπιτιού για την αλλαγή της εποχής, είναι και τα χαλιά. Το μάζεμα, το καθάρισμα και η φύλαξή τους μέχρι να τα χρειαστούμε πάλι. Το τι ακριβώς θα κάνετε, εξαρτάται από το πόσο λερωμένα είναι. Στα ταπητοκαθαριστήρια CARPET-ASOS σας δίνουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις και σας καλούμε να επιλέξετε μέσα από τις υπηρεσίες μας, αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή!

Το μάζεμα των χαλιών, είναι μια κουραστική και ίσως χρονοβόρα διαδικασία. Τα ταπητοκαθαριστήρια CARPET-ASOS σας έχουν και εδώ τη λύση καθώς με ένα τηλεφώνημα και κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να το κάνουμε εμείς για σας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Αφού μας εμπιστευτείτε τα χαλιά σας, αποβάλλετε το άγχος και αφεθείτε στα χέρια των επαγγελματιών.

Το καθάρισμα, είναι μια σύνθετη διαδικασία όπου με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματά μας, το κάνουμε παιχνιδάκι! Με υψηλού κόστους βιολογικά απορρυπαντικά, σας εγγυούμαστε το τέλειο αποτέλεσμα. Θα δείτε τα χαλιά σας πιο καθαρά από ποτέ και τα χρώματα να ζωντανεύουν ξανά!

Τώρα, όσο αφορά τη φύλαξή τους τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ότι νομίζουμε. Η φύλαξη των χαλιών στην αποθήκη του σπιτιού μας μπορεί να αποβεί μοιραία. Λίγη υγρασία, ή ακόμα και η όχι καλά μονωμένη αποθήκη, μπορεί να δημιουργήσει μούχλα στα χαλιά ή και να γίνει ένα νοστιμότατο σνακ για κάποιους ανεπιθύμητους επισκέπτες (ακάρεα, ποντίκια κ.α. ), με αποτέλεσμα να καταστραφούν. Έτσι τα ταπητοκαθαριστήρια CARPET-ASOS δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην αποθήκευση των χαλιών σας. Σε σκιερό, δροσερό και ξηρό περιβάλλον, τα χαλιά σας διατηρούνται σαν καινούρια.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Τα μη νόμιμα – μη εξελιγμένα ταπητοκαθαριστήρια δεν μπορούν να σας εγγυηθούν κανένα αποτέλεσμα. 

Έχει διαβαστεί 2818 φορές

Κατασκευή Ιστοσελίδας WEB-INFOX.GR & KENTRODIAFIMISIS  2005-2024